Zwangersschapsmassage

Zwangersschapsmassage

Gedurende een zwangerschap ondervindt de zwangere vrouw allerlei soorten ongemakken. Last van maagzuur, rugpijn, vermoeide en onrustige benen, gezwollen voeten en vermoeidheid zijn enkele van de kwaaltjes die kunnen ontstaan tijdens de zwangerschap. Bovendien beperkt de steeds groeiende buik de bewegingsvrijheid.

Als je zwanger bent is het moeilijk om op een massagetafel te liggen. De probleemzone, de onderrug, is met de klassieke massagemethoden moeilijk te bereiken. Daarom is er een massage ontwikkeld waarbij men gebruik maakt van warmwaterkussens. Op die mannier kan men ontspannen op de rug blijven tijdens de massage aan de rug.

De warmte van het warmwaterkussen blijft behouden en zorgt dat je niet afkoelt. Door de warmte van de kussens gaan het spier -en zenuwstelsel zich ontspannen.
De wervelkolom ligt in een ontspannen positie, zonder drukpunten. De druk van het lichaam is geen enkel moment hetzelfde. Je lichaam deint op het water in de kussens.
De massage wordt uitgevoerd met warme olie. Deze zorgt voor een goede elasticiteit van de huid en helpt zwangerschapsstriemen te vermijden. Tijdens de massage worden de benen, rug, hals, schouders en hoofd gemasseerd.
Voor- en achterkant worden behandeld en dit zonder dat je je moet omdraaien. De kussens zijn zo ontworpen dat je een rugmassage kan ontvangen terwijl je op je rug ligt.

Ook voor mensen met rugproblemen die niet op de buik kunnen liggen is dit de ideale massage.

  

Duo massages zwangerschap.
Het is ook mogelijk om op hetzelfde ogenblik samen met een vriendin, zus... deze massage te ondergaan.
Hiervoor wordt beroep gedaan op een tweede massagetherapeut en dient tijdig te worden aangevraagd.

Workshop

Make-up workshop voor persoonlijk advies.

Workshop

Boek nu een workshop.