Massage op maat

Massage op maat

Verkiest u een klassieke ontspanningsmassage of eerder een intensieve massage.
Dit kan met de massage op maat. Rug of beenmassage van 30 minuten ook mogelijk.

Beiden zijn  gericht op het herstellen van de balans in het lichaam !

Bij de intensieve massage wordt gebruik gemaakt van verschillende traditionele technieken zoals "cupping" met de handen, druk op de beenderen om de lichaamstemperatuur te verlagen of te verhogen, het vinden en deblokkeren van blokkades om vb hoofdpijn, rugpijn en dergelijke weg te nemen. Deze massage maakt spanningen los en geeft tevens een energieboost.  

Op intensieve manier wordt het lichaam afgezocht om zo spanningsvelden te lokaliseren.

Er wordt vooral stevig gemasseerd met de knokkels, onderarmen en druk met de duimen of vingertoppen wat resulteert in meer energie en vitaliteit, vermindering van pijn en kwaaltjes die leiden tot ontspanning.
Vanuit die bewegingen ga je het zelfgenezend proces van het lichaam stimuleren.

De massage kan volgens aanvoelen en in samenspraak worden gecombineerd met volgende technieken:
Dit kan zijn, cupping, Chinese orgaanmassage, triggerpointmassage, hollistic pulsing, ceramic wonder,….

Cups in glas of Bellabaci siliconen cups . De Bellabaci massage is een gemoderniseerde en vereenvoudigde versie van de oude traditionele Chinese cupping therapie met glazen potjes. De Bellabaci massage is zonder bloeduitstortingen zoals bij de traditionele cupping therapie. Laat je de cups staan dan krijg je natuurlijk wel deze “Cup Kiss”. Deze massage wordt gedaan met behulp van Bellabaci medicinale siliconen vacuüm cups, door in het midden van de cup te knijpen en op de huid te plaatsen ontstaat er in de cup een vacuüm wanneer deze langzaam wordt los gelaten. Door de cups in een bepaalde volgorde te verplaatsen is er een nieuwe succesvolle behandeling ontwikkeld. Deze nieuwe behandeling heeft een ontspannende en helende werking.  Het maakt verklevingen los, het voert afvalstoffen en vocht af en brengt zuurstofrijk bloed naar stagnerende spieren en de huid. Is de ideale behandeling voor iedereen die last heeft van o.a.: pijnlijke en gespannen spieren, rug- en nekpijn,  maag- en darmklachten, gewrichtspijn, cellulite, hoofdpijn, migraine enz.

 

Bij de Chinese orgaanmassage wordt het diepere weefsel rond de wortels van de navel  behandeld om zo toegang te krijgen tot spanningsvelden die andere gebieden van het lichaam beïnvloeden.
We hebben als verwerkingsplaats de ingewanden en als opslagplaats de organen.
Spanningen, zorgen, stress stapelen zich op en worden zelden afgevoerd dit resulteert in: spijsverteringsproblemen, opgeblazen gevoel, slaaploosheid, lichamelijke vervuiling.
Tevens worden de organen, dikke en dunne darm elk op specifieke manier op de buik gemasseerd en behandeld.

 

Een triggerpoint is een kleine knoop in de spier. Deze zorgt voor een permanente spanning en verzwakking.
Deze spanning wordt voortgezet in de pees en de aanhechtingspunten die op hun beurt dan weer vaak symptomen veroorzaken in de gerelateerde gewrichten.
Tijdens een triggerpoint behandeling worden deze punten opgezocht en op een effectieve manier gemasseerd. Dit gebeurt door kleine krachtige bewegingen.

Holistic Pulsing is een helende wiegmethode die het lichaam zachtjes dwingt zich te ontspannen.
De ritmische bewegingen zoals wiegen en stretchen, geven in combinatie met rollen en stretchen een diepgaande ontspanning.

De Ceramic Wonder Massage is een diepgaande bindweefselmassage waarbij gebruik gemaakt wordt van handgemaakt materiaal uit keramiek.
Afhankelijk van de noden van het lichaam wordt gemasseerd met rollen, touch down, globes, vork, lepel, stempels,... waardoor het mogelijk wordt plaatselijke spanningen uit te masseren.

Workshop

Make-up workshop voor persoonlijk advies.

Workshop

Boek nu een workshop.