Verzorgingen en arrangementen.

Navigatie Menu

Arrangementen en verzorgingen

Een arrangement is een combinatie van diverse verzorgingstypes

Ontdek
Verzorgingen en arrangementen.

Draag zorg voor uw lichaam, ontdek diverse mogelijkheden voor lichaamspeeling, pakking en arrangementen.

 

TOTAAL ZEN ARRANGEMENT

Heerlijke rugmassage met warme olie gecombineerd met hotstones.
Uitgebreide schouder- en hoofdmassage.
Reiniging en scrub van het gezicht. 
Masker met aftermassage.
Afwerken met tonic en aangepaste crème.

PP 65 euro voor 75 min
*Kan ook in duo

 

RELAX ARRANGEMENT

Geniet van een relaxerende massage en een complete gezichtsverzorging. (120 min)Bij dit arrangement geniet je van een relaxerende of dieptemassage en wordt er een uur gemasseerd.
Daarna volgt een volledige gezichtsverzorging.
(reiniging, peeling, epilatie wenkbrauwen, gezichtsmassage, masker, tonic, serum, oogcrème en afwerking met aangepaste crème)

pp 120 min. (één uur massage + volledige gezichtsverzorging) = 105 euro
* kan ook in duo

 

ARRANGEMENT SALON HAMMAN LICHAAM   

Verwen je lichaam en geest met een Hammambehandeling. (90 min)Bij een traditionele Hammam is niet alleen het reinigen van het lichaam belangrijk maar ook de belevenis van de zintuigen. Omdat er niet met zoveel water en schuim kan gewerkt worden zoals in een echte Hammam is de Hammam massage zodanig aangepast dat deze op een verwarmde massagetafel kan uitgevoerd worden. Het lichaam wordt met warme doeken voorbereid op de scrub met dode zeezout. Zo worden alle dode huidcellen verwijderd. Daarna volgt een heerlijke zeepmassage.
Op het gezicht wordt ghassoul aangebracht. Dit is een diepreinigende klei.
Een afsluitende lichaamsmassage met warme olie werkt eventuele laatste restjes spierspanning weg.

90 min. 75 euro

 

ARRANGEMENT SALON HAMMAM RUGBEHANDELING

Geef je rug aandacht met een Hammambehandeling en massage. (60 min)Salon Hammam rug behandeling

Bij een traditionele Hammam is niet alleen het reinigen van het lichaam belangrijk maar ook de belevenis van de zintuigen. Omdat er niet met zoveel water en schuim kan gewerkt worden zoals in een echte Hammam is de Hammam massage zodanig aangepast zodat deze op een verwarmde massagetafel kan uitgevoerd worden. De rug wordt met warme doeken voorbereid op de scrub met dode zeezout. Zo worden alle dode huidcellen verwijderd. Daarna volgt een heerlijke zeepmassage. Op de rug wordt ghassoul aangebracht en afgedekt met een warmtepack . Dit is een diepreinigende klei. Tijdens de rugpakking worden de benen gemasseerd. Na de verzorging volgt een rugmassage met warme olie. Naar wens een diepte of relaxerende massage.

pp 60 min. 60 euro
* kan ook in duo

 

LICHAAMSSCRUB

Een lichaamsscrub is ideaal voor het verwijderen van dode huidcellen en het verkrijgen van een zacht en egale huid.
Door een scrub maak je de huid klaar voor de zon of behoud je langer je bruine kleur. Is eveneens ideaal als voorbereiding van een massage.  

DODE ZEEZOUT SCRUB
Olierijk dode zee zout en andere natuurlijke oliën. Deze unieke samenstelling zorgt ervoor dat de olierijke dode zee scrubcrème een helende en therapeutische werking heeft op uw huid.

AFRIKAANSE MARULA SCRUB
Scrub met Marula olie die al eeuwenlang wordt gebruikt om de droge, beschadigde huid intens te hydrateren en herstellen.

CITROENGRAS/MUNT
Citroengras reguleert de oliebalans van de huid heeft een natuurlijk reinigende werking en verkleint de poriën.
Munt zorgt voor een verfrissend effect.

* kan ook in duo

 

PAKKING

Het beste resultaat bekom je in combinatie met een pakking.
Een lichaamspakking is door de intense diepe werking ideaal om te ontspannen en verbetert de algemene conditie van de huid. Door folie wordt de warmte goed vastgehouden en werkt deze maximaal in. Tijdens de pakking ontvang je een ontspannende hoofdmassage.
Als afsluiter wordt de pakking ingemasseerd. Naast het verzorgend effect is het tevens een ware ontspanning waarin uw zintuigen worden geprikkeld.

ALGEN GELPAKKING
De algenpakking is niet alleen ontgiftend en verstevigend maar bevat ook talrijke werkzame stoffen. De pakking zorgt voor energie en heeft ook een zeer ontspannende werking en het verbetert de gehele conditie van het lichaam. De ideale lichaamspakking na een periode van stress, ziekte of vermoeidheid. Ook bij acné of onzuiverheden op de rug is de zuiverende, reinigende verzorging op basis van algen zeer geschikt.

ROZENPAKKING
Roos is verzorgend, vochtherstellend voor de droge huid, kalmeert de gevoelige huid en werkt ontstekingsremmend op een onzuivere huid.
Roos is anti-depressief en werkt kalmerend op het zenuwstelsel.

ALOEVERAPAKKING
Aloe Vera hydrateert, kalmeert, herstelt de huid is antibacterieel en zelfs licht pijnstillend, zorgt voor een mooi gladde en strakke en glanzende huid. Bevat tevens zoete amandelolie

* kan ook in duo

pp scrub ca 30 min 30 euro
pp scrub +1u massage ca 90 min met massage van 1 uur inbegrepen 80 euro
pp scrub en pakking ca 55 min 55 euro
pp scrub en pakking + 1u massage ca 115 min massage van 1 uur inbegrepen 105 euro

Workshop

Make-up workshop voor persoonlijk advies.

Workshop

Boek nu een workshop.